Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Doll accessories - Our Generation - Набір аксесуарів - Крісло для салону фіолетове

Our Generation Набір аксесуарів - Крісло для салону фіолетове

SKU: BD37414
Previous
Next
Technical characteristics Our Generation Набір аксесуарів - Крісло для салону фіолетове:
Main features
Full list of features
Type accessories
Kind set
Piece Count 7 pc(s)
Age suitability 3+
Key Features
Type accessories
Kind set
Piece Count 7 pc(s)
Age suitability 3+
Additional information
Size 46 cm
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 450 mm
Height 230 mm
Length 260 mm
Weight 1.55 kg
Volume 0.0269 m3
Type: accessories; Kind: set; Piece count: 7 pc(s); Age suitability: 3+;
out of stock
Our Generation. Мрія кожної дитини

Сімейна компанія Branford вже понад 120 років виготовляє якісні іграшки Our Generation, які позитивно впливають на розвиток дитини. Філософія компанії полягає в тому, щоби допомогти дівчаткам бути самими собою. Тому милі та реалістичні 46-сантиметрові ляльки Our Generation дуже схожі на маленьких дівчат.

Ляльки Our Generation унікальні та своєрідні: кожна має ім’я та характерну зовнішність, вони представляють нове покоління дівчат, у яких різні інтереси, але вони зростають разом, товаришують і вражають своїми успіхами весь світ. Крім того, ляльки Our Generation мають багато ­захоплень: кінні перегони, подорожі, мистецтво, наука тощо.

Під час гри у пригоді стануть стильні аксесуари для ляльок, різні комплекти одягу, предмети інтер’єру та ігрові набори. Усе це представлено в асортименті бренда. Кожна дитина знайде щось корисне відповідно до власних уподобань і захоплень. Рекомендований вік 3+.

Ігрова фігурка Our Generation Лоша

Код товару: BD38157Z

Маленьке лоша Our Generation із солодкою кличкою Карамель має чудове каштанове забарвлення, бежеві копита, а її м’яку шовковисту гриву і хвіст дуже приємно розчісувати. Лялькам буде зручно сидіти на мереживній ковдрі, що вкриває конячку. У наборі є медичні аксесуари, які допоможуть доглядати за лошам: пляшечка з ліками, шприц і рожева тканинна пов’язка. Усе зробили? Складіть усі аксесуари до медичної валізки для зручного зберігання до наступного заняття їздою верхи.

Розмір пакування (ш × в × г) 30 × 33 × 10 см

Лялька Our Generation Міла

Код товару: BD31235Z

Проведіть дозвілля за грою з Мілою — модною лялькою Our Generation із теплими карими очима, які розплющуються й заплющуються. У неї довге кучеряве каштанове волосся, яке дуже приємно розчісувати і вкладати. Міла любить гуляти просто неба. В її гардеробі є сорочка з довгими рукавами, жилет на ґудзиках, пара зручних футболок і гарні повсякденні туфлі.

У ляльки м’яке тіло з пластиковими руками й ногами, що обертають­ся, а її вбрання легко знімається, завдяки чому його можна поєднувати з іншими аксесуарами Our Generation.

Розмір пакування (ш × в × г) 24 × 251 × 13 см

Лялька Our Generation Сара

Код товару: BD31290Z

Рушайте в чарівну подорож із лялькою Сарою. У неї теплі карі очі, які розплющуються й заплющуються, а довге світле волосся дуже приємно розчісувати і вкладати. Її вбрання прикрашено золотом і фуксією з фатином, а корона завершує образ.

У Сари м’яке тіло з пластиковими руками й ногами, які обертаються, а її вбрання можна змінювати й поєднувати з іншими аксесуарами Our Generation.

Розмір пакування (ш × в × г) 24 × 51 × 13 см

Лялька Our Generation Розалін

Код товару: BD31178Z

Одна з дивовижних ляльок Our Generation — Розалін, яка любить самовиражатися різними способами, зокрема вигадувати казки на ніч для своєї молодшої сестри, оригінально зав’язувати шнурки й наносити трохи хайлайтера. Використовуйте трафарети та клей для блиску, щоби підкреслити індивідуальність Розалін, зробивши їй тимчасові татую­вання з блискітками.

На Розалін рожева сукня з атласним обробленням і блискітками, фіолетові туфлі та рожевий бант, який пасує її прямому світлому волоссю до плечей. Волосся Розалін м’яке та шовковисте, його дуже приємно розчісувати й вкладати.

Розмір пакування (ш × в × г) 24 × 51 × 13 см

Ігровий набір Our Generation «Кінотеатр»

Код товару: BD37857Z

У цьому натхненному Голлівудом наборі 50 предметів, які подарують маленьким кіноманам незабутній кінематографічний досвід. Роздивіться шість плакатів-афіш, напишіть спеціальні повідомлення на дошці оголошень. Скористайтеся грошима, щоб придбати квитки на стенді, складіть свою харчову корзину з продуктами та напоями.

Натисніть кнопку на машині з попкорном і спостерігайте за тим, як він крутиться, а потім вимкніть світло в кінотеатрі, коли почнеться фільм. Цей набір має виступ для планшета в нижній частині екрана, щоби переглядати улюблені фільми та шоу разом із ляльками.

Розмір пакування (ш × в × г) 73 × 55 × 33 см

Набір аксесуарів Our Generation «Садівництво»

Код товару: BD37208Z

Ігровий набір, що складається з аксесуарів для садівництва, стане цікавим і корисним доповненням до іграшок Our Generation. Використовуйте тачку, щоби перевезти органічний ґрунт для пересаджування квітів.

У наборі 23 предмети, з-поміж яких: лійка, садовий гном, насіння, різноманітне садове приладдя. Створюйте власний світ фантазії та гри!

Розмір пакування (ш × в × г) 40 × 35 × 16 см

Our Generation «Шкільний науковий набір»

Код товару: BD37431D

Допоможіть улюбленим лялькам зробити своє велике відкриття за допомогою «Наукового набору для школи». У цьому лабораторному наборі наукового класу є всі необхідні для гри STEM-аксесуари.

Комплектовання: 24 предмети. Зокрема фартух, захисні рукавички для ляльок, різноманітні пробірки та склянки, пальник Бунзена, мікроскоп та навіть модель скелета… Занотуйте в блокноті усі свої відкриття разом із ляльками Our Generation.

Розмір пакування (ш × в × г) 40 × 35 × 12 см

Ігровий набір Our Generation «Продуктовий лоток»

Код товару: BD37972Z

Сьогодні день закупів, а в Our Generation є все необхідне для веселощів — набір «Продуктовий лоток». Ця підставка для фруктів та овочів вирізняється реалістичними деталями, які роблять закупівлі в продуктовому магазині ще більш захопливими (і корисними). Встановіть ринковий прилавок, щоби покупці могли бачити всі свіжі продукти, вирощені в саду.

Використовуйте справжню крейду на дошці для реклами своїх делікатесів. Зважте фрукти й овочі на терезах, а потім відстежуйте свій прибуток у скарбничці. Схоже, що сьогодні на ринку буде чудовий день. У наборі 43 предмети.

Розмір пакування (ш × в × г) 23 × 47 × 14 см

Набір меблів Our Generation «Стіл для пікніка з аксесуарами»

Код товару: BD37973

Сплануйте ідеальний пікнік разом із набором Our Generation. Цей набір із 37 елементів для 46-сантиметрових ляльок містить усе необхідне для незабутнього пікніка на свіжому повітрі. Встановіть гарненький рожевий стіл із райдужною скатертиною, а потім розкладіть улюблені страви на мінібарбекю. Хто буде професійним шеф-кухарем?

Приготуйте власноруч гамбургер із реалістичним листям салату, солоними огірками, помідорами. Посмакуйте пиріжками або прохолодними скибочками кавуна. Організуйте веселий пікнік, аби ляльки насолоджувалися теплими днями разом із друзями.

Розмір пакування (ш × в × г) 31 × 24 × 37 см

Ігровий набір Our Generation «Туалетний столик»

Код товару: BD37851Z

Посадіть талановиту акторку за туалетний столик і почніть приготування перед дзеркалом із підсвічуванням. Використовуйте засоби для макіяжу: помаду, пензлик для тіней, лак для нігтів, пудру, щоб акторка сяяла та була в центрі уваги.

Розбризкайте трохи парфумів, перш ніж йти на сцену. Складіть засоби для макіяжу в спеціальні шухлядки для зберігання косметики. Репетируйте частіше, аби зіграти роль неперевершено. У комплекті є 12 предметів.

Розмір пакування (ш × в × г) 43 × 38 × 12 см

Набір аксесуарів Our Generation «Крісло для салону»

Код товару: BD37414

Це лялькове крісло оббите рожевою тканиною, що вкрита золотими сердечками з фіолетовою основою. Помістіть своїх ляльок у крісло та закріпіть їх ремінцем безпеки, щоб вони не випали — він підходить для всіх типів ляльок. Використовуйте спеціальні педалі, аби підняти або опустити стілець на необхідну висоту.

На цьому гарненькому стільці залюбки сидять клієнти, до того ж його оснащено салонними аксесуарами: плоскою праскою для випрямлення волосся, феном, ножицями, шпильками для волосся та спреєм. Разом із кріслом поста­чають 6 додаткових аксесуарів.

Розмір пакування (ш × в × г) 21 × 45 × 21 см

Набір аксесуарів Our Generation «Випічка»

Код товару: BD37282Z

Полюбляєте експериментувати на кухні? Вигадуєте нові смачні страви? Цей кухонний набір аксесуарів для ляльок містить усе необхідне, – 12 предметів для захопливої гри. Одягніть своїх ляльок у кухарський капелюх та фартух чарівного шефа, щоби захистити їхнє вбрання під час готування.

Відміряйте інгредієнти за допомогою мірних склянок і ложок. Шпателем перекладіть їх до знімного змішувача та ввімкніть його: є три режими швидкості збивання, тому випічка вийде неодмінно смачною. Цей набір постачають з усіма видами кухонного інструменту та солодкими запеченими смаколиками, що будуть доречні на пікніку чи під час чаювання.

Розмір пакування (ш × в × г) 43 × 38 × 12 см

Набір аксесуарів Our Generation «Святковий»

Код товару: BD37968Z

У цьому наборі є 36 аксесуарів — усе необхідне для чудового свята: календар у вигляді коробки, сніговий шар, свічка з тримачем, панчохи, ковзани, цукерка, чотири прикраси, шапочка Санти, листівка для свята, чашка сидру з корицею, дві шпильки для волосся, браслет зірки, взуття, конверт із листом, аркуш наліпок, кружка гарячого шоколаду, тарілка з печивом та імбирним хлібом, льодяник, гребінець для волосся, кришталеве намисто, паличка, шоколадний батончик, келихи, фігурка гнома й таця з вишневим пирогом.

Надихайтеся прикрасами, плануйте зимові заходи та насолоджуйтеся кожною хвилиною свят!

Розмір пакування (ш × в × г) 53 × 43 × 7 см

Транспорт для ляльок Our Generation «Фургон із морозивом»

Код товару: BD37363Z

Солодкі ласощі на колесах упродовж цілого року! Хай куди поїхали, насолоджуйтеся смачненьким із рожевого фургона із морозивом Our Generation. Завжди є час для фісташкового морозива (або манго… або ванілі). Фургон реалістичний і функціональний: можна послухати музику, прорекламувати товар, написавши оголошення крейдою на дошці. Є робочі склоочисники, стоп-сигнали та показчики повороту. У наборі 130 різноманітних аксесуарів. Завантажуйте фургон і вирушайте в дорогу!

Розмір пакування (ш × в × г) 62 × 52 × 31 см

 

Транспорт для ляльок Our Generation «Продуктовий фургон»

Код товару: BD37969Z

Неймовірний фургончик Our Generation стане прекрасним подарунком і доповненням до колекції іграшок і аксесуарів бренда. Подавайте смачну вуличну їжу із посмішкою. Продуктовий фургон вирізняється високою деталізацією і функціональністю: справжня крейда і класна дошка, робочі фари й склоочисники, реалістичні звуки роботи гриля, розкладний столик, гірлянда для освітлення. Яскравий рожевий продуктовий фургон містить всередині безліч реалістичних страв і аксесуарів. Комплектовання: 54 предмети.

Розмір пакування (ш × в × г) 66 × 50 × 34 см

Menu
Products catalog
Products catalog